Gewicht & Hormonen

1e intakeconsult

Vooraf stuur ik je digitaal een uitgebreid anamnese formulier die je invult en terugmailt of verstuurt. Globaal kunnen we zien wat je klachten en/of doelen zijn en kan ik mij goed voorbereiden op ons 1e consult.

 

In dit consult gaan wij samen op zoek naar de oorzaak van je klachten en disbalansen. Je krijgt een behandelplan wat kan bestaan uit een advies van voeding, ontspanning/stressvermindering en/of beweging/training. Stap voor stap, in een tempo dat voor jou prettig is.  Tussen het 1e en 2e consult houdt je voor een aantal dagen een voedingsdagboek bij.

Het 1e consult duurt ong. 1,5 uur.

2e consult

Na het opvolgen van het advies in het behandelplan bespreken we het ingevulde voedingsdagboek en hoe het met je klachten is. Wat gaat goed en waar loop je tegenaan. Het zou kunnen dat ik je hiervoor een opdracht geef waarbij je nog meer inzichten krijgt. Het behandelplan wordt zo nodig uitgebreid of aangepast.

Tijdsduur van het consult: 45 min.

3e consult

Evaluatie in wat gaat er nu goed en waar loop je nog tegenaan. Weet jij nu goed waar je op moet letten en zijn jouw valkuilen helder en duidelijk zodat je de regie in eigen handen kunt gaan nemen. Het behandelplan wordt zo nodig nog uitgebreid of aangepast. Tijdsduur van het consult: 45 min.

Als alles goed gaat heb je aan een basispakket (bovenstaande 3 consulten) voldoende om zelf verder te gaan. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de aard van de klachten en in overleg. De behoefte aan consulten is voor iedereen anders.