Testimonials

Bas
Na jarenlang problemen te hebben met mijn schildklier (ziekte van Graves met 2 radio actieve behandelingen nu ziekte van Hashimoto), dacht ik dat ik weer normaal door het leven zou kunnen gaan maar tevergeefs. Met aanvulling van T4 ging het wel wat beter als daarvoor en met de rest van mijn klachten moet ik volgens de endocrinoloog mee leren leven. Na een aantal consulten bij Louise heeft zij mij uitgebreide informatie gegeven over veranderingen in voeding voor o.a. de juiste vitamines binnen te krijgen, een betere omzetting van T4 naar T3 en advies met sporten. Met deze tips duidelijk inzichten gekregen. Ondanks dat wij pas bezig zijn heeft het mij al veel opgeleverd, ik voel mij een stuk beter, stabieler EN gehoord. Ik kan het iedereen aanraden!
"
Melanie
​Ontzettend goed en super fijn geholpen met het verkrijgen van nieuwe inzichten en op een gezonde manier af te vallen. Op mijn werk voel mij een stuk zelfverzekerder en dat straal ik ook uit. Werkzaam in een kledingzaak, dan is het erg leuk om in een maatje kleiner te passen. Ook voel ik mij fitter en ga na mijn werk graag sporten. Ik ben Louise heel erg dankbaar!
"
Robert
Louise heeft mij erg goed geholpen om wat aan mijn levensstijl te doen. Niet door één of ander dieet te gaan volgen maar juist door mij richting te geven naar een andere manier van leven, zonder aan levenskwaliteit te verliezen. Louise heeft me fantastisch mooie handvatten gegeven om gewoon te kunnen blijven genieten van heerlijk eten, maar dan op een verantwoorde manier.  Daardoor ben ik ook zakelijk beter gaan functioneren. Ik voel me er een stuk lekkerder bij. Dank je wel Louise!
"
Wendy
Louise is als geen ander in staat om zich volledig in te leven in de ander en een luisterend oor voor je te zijn, zonder oordeel. Haar zachte en liefdevolle energie gaf mij direct het vertrouwen en de rust om samen het traject in te gaan. Ons traject hebben we samen bewandelt met onvoorwaardelijke liefde en vol overgave! Dank je wel Louise, dat je er voor mij was en er altijd voor me zult zijn. 
"
Elsa
​Louise heeft mij in een aantal gesprekken voldoende handvatten gegeven om over mijzelf na te denken. Door haar heb ik antwoorden in mijzelf gevonden, zonder dat ik wist dat die er waren.  Heel blij mee, dank je wel Louise!
"